Условия за ползване


1. Общи условия

Настоящият документ съдържа Общи условия, съгласно които търговецът, посредством електронния си магазин www.amurfishing.com, предоставя стоки на потребителите си. Посочените по-долу условия обвързват всички потребители. Използвайки електронния магазин и/или направите поръчка, Вие се съгласявате да бъдете свързани с Условията посочени тук. Моля, уверете се, че сте прочели и разбрали условията преди да направите своята поръчка.

      Всеки наш потребител заявява и се съгласява да спазва и ненарушава описаните по – долу условия, правила и задължения за ползване на електронния магазин.

Системата разграничава два вида потребители: Регистрирани и Нерегистрирани. С регистрация или покупка на стока, Вие се съгласявате и приемате  условието, че системата активира акаунт с цел предоставяне за ползване на предлаганите от www.amurfishing.com услуги.

При наличието на Ваш активен профил, Вие като негов притежател отговаряте за достоверността, актуалността и коректността на публикуваната информация. Нямате право да публикувате акаунт от името на трети лица. Публикувате информация само и единствено за Вас и Вашата фирма, от името на фирмата, в която работите след изричното разрешението на собствениците й.
Предоставянето на актуален телефон за връзка е с цел потвърждение на направената поръчка.
След кликане върху бутона „Съгласен съм“, потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в количката. Това действие има правно обвързваща сила. Клиентът има възможност да потвърди поръчката си по имейл или по телефона. С получаване на това потвърждение договорът се счита за сключен.
Всички предлагани от нас услуги могат да бъдат използвани само и единствено за дейност, която не е забранена от закона.
Поръчки могат да бъдат правени само от лица, навършили 18 години, които не са поставени под попечителство, и които са посочили адрес на пребиваване или друг адрес в България. Изключение прави посочване на адрес до офис на куриерската фирма, която е наш партньор.
Запазваме си правото да направим отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни. При липса на складова наличност от заявената стока, в рамките на работната седмица ние уведомяваме клиента за изчерпването й по телефона или чрез мейл.
Версията на условията, която ще се прилага  за Вашата поръчка ще бъде тази, която е публикувана на www.amurfishing.com в момента, когато направите поръчката.

Амур Фишинг иска да Ви осигури възможно най-приятното изживяване, пазарувайки онлайн. За тази цел ние трябва да сме сигурни, че предоставяме висококачествни услуги. Вие разбирате и се съгласявате при ползване на услугите със следното:
-          Клиентът се задължава да посочи точен и валиден телефон, адрес за доставка и имейл, да плати цената на стоката, да заплати разходите по доставка, освен ако изрично не е посочено, че доставката е безплатна. Също така трябва да осигури достъп и възможност за получаване на стоката.
-          Да ни уведомява незабавно за всеки случай, в който е извършено или открито нарушение при ползване на предоставяните услуги;
-          Да не нарушава чужди имуществени или неимуществени права, като право на собственост, право на интелектуална собственост и др.
-          Да зачита и да не нарушава основните права и свободи на гражданите и правата на човека, съгласно Конституцията и законите на Република България;
-          Да не накърнява нечие добро име и да не призовава към престъпление, към насилие или към разпалване на расова, национална, етническа или религиозна вражда;
-          Да спазва българското законодателство, правилата на морала и добрите нрави и Интернет етиката при ползването на предоставените от Амур Фишинг услуги;
-          Да не разпространява или използва по какъвто и да е било начин и да не прави достояние на трети лица софтуер, компютърни програми, файлове, приложения или други материали, съдържащи компютърни вируси, системи за неоторизиран отдалечен контрол – „троянски коне“, компютърни кодове или материали, предназначени да прекъсват, затруднят, нарушат или органичават нормалното функциониране на компютърен хардуер или софтуер или телекомуникационните съоръжения или имащи за цел неоторизирано проникване или достъп в чуждестранни ресурси или софтуер;
-          Да не извърши злоумишлени действия;
-          Да обезщети търговеца и всички трети лица за всички претърпени вреди и пропуснати ползи, включително за всякакви разходи и платени адвокатски възнаграждения, настъпили вследствие на предявени искове от и/или платени обезщетения на трети лица във връзка с интернет страници, хипер връзки, материали или информация, които потребителят е използвал.


2. Условия за поръчка и доставка на стоките

Можете да направите поръчка чрез www.amurfishing.com или по телефона.

За да направи поръчка, всеки клиент трябва да предостави точен адрес, телефон за връзка, имена и валиден имейл. След като направите поръчката ще получите обаждане по телефона или потвърждение по имейл за уточняване допълнителни подробности по изпълнение на поръчката. Ако поради някаква причина не можем да изпълним Вашата поръчка, ще Ви уведомим при първа възможност. При положение, че клиентът не се съгласи поръчката да се отнесе за друга стока или да изчака в срок презареждане на артикула, поръчката може да бъде анулирана.

Поръчки, с липсващи или некоректни данни на купувача се анулират, ако в срок от 24 часа след постъпването на поръчката не получим коректни данни. Такива поръчки получават статус „отказана“, поради невъзможността да бъдат изпълнени.

Всеки клиент има възможност да откаже направена поръчка, без да посочва причините за отказа си.

За Амур Фишинг е от голямо значение старателното приемане и обработване на постъпилите поръчки и осигуряването на бърза доставка на поръчката.

Доставките на поръчки се извършват с Куриер. Всички поръчани стоки се доставят с КУРИЕР до избран адрес или офис на куриера.

Доставката се извършва до два работни дни след потвърждение на поръчката до офис на Еконт.

Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя, както и в дните на официални празници.

Ако потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не приеме пратката от куриерския офис да получи в срок стоката, ако е избрал тази опция, продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

Плащането става с наложен платеж, при получаването на стоката от куриера. Изпращаме Ви я с опция преглед и тест. Това Ви дава възможност да я разгледате и пробвате, ако желаете, преди да я приемете.

След предаването на стоката на куриер, Амур Фишинг се освобождава от риска, който се прехвърля върху куриера. Ние не носим отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. В случай, че бъде установено наличие на щети, които са се получили при транспортирането на стоката, www.amurfishing.com не носи отговорност за гаранционното обслужване на тази стока.


3. Цени

Цените, посочени на сайта www.amurfishing.com включват дължимия по закон данък добавена стойност и включват опаковане, но не включват разходите за доставака. Нашата стандартна такса за доставка е 4.00 лв. до офис на Еконт, за поръчки до 1 кг.

Възможно е да има разлика в цените в магазините и онлайн. 

 

4. Условия за рекламации и връщане на стоки

Клиентът има право да върне закупена от него стока от www.amurfishing.com в срок от 14 /четиринадесет/ работни дни от нейното получаване. В случай, че стоката, която сте получили, не Ви удовлетворява, можем да направим замяна с друг артикул. За да бъдат върнати обратно закупените продукти за замяна, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. Стоката трябва да е в пълна окомплектовка, в оригиналната си опаковка, документация и в добър търговски вид. Под добър търговски вид се разбира продуктът да не е с нарушена опаковка и да не е използван. Всяка стока трябва да се върне с придружаващите го платежни документи.

 В този случай клиентът има право да получи обратно заплатената от него сума, в 30 дневен срок от получаването на стоката по банкова сметка, посочена от него в официален email към www.amurfishing.com.


5. При замяна на продукт клиентът поема куриерските разходи в двете посоки. Можете да направите замяна в срок до 30 дни.

В случай на връщане на стока или рекламация от страна на клиента, той е длъжен да ни  информира за намерението си чрез email като посочи номер на поръчка, номер на товарителница /номер на получената пратка/, подробно описание на рекламацията или причината за връщане. Наш оператор посочва адрес, на който клиента да върне стоката.

Продуктите за замяна можете да изпратите на адрес:

до офис на Еконт: гр. Бургас, ж.к. Меден Рудник Зона А бл.383

за "Джи Ди Ем - Милев" ЕООД.

За контакт: info@amurfishing.com, телефон: 0887 394 708

 

Суми не се възстановяват, докато Потребителят не върне стоката.

 

6. Лични данни

Амур Фишинг гарантира на своите клиенти конфиденциалността на предоставената ни информация и лични данни.

Част от личните Ви данни се предоставят на куриерската компания, за да може стоката да бъде доставена.

Ще съхраняваме Вашите данни толкова дълго, колкото е необходимо, за да изпълним целите по-горе, или толкова дълго, колкото се изисква от закона. След това личните Ви данни ще бъдат изтрити.

 

7. Изменения

Общите условия могат да бъдат променяни от търговеца по всяко време като се задължава да уведоми потребителя за промените в Общите условия. Той трябва да публикува на видно място в Интернет страницата си съобщение за измененията им и даде достатъчен срок да се запознае с тях. Ако в дадения срок потребителят заяви, че не е съгласен с промените, търговецът има право веднага да прекрати предоствянето на услуги на потребителя. В случай, че потребителят не заяви, че отхвърля новите условия в предварително определния срок от време, то той се счита обвързан от тях. Амур Фишинг няма задължението да информира всеки потребител лично.8. Собсветност на права

Авторски права върху логото, съдържанието и останалите компоненти на сайта са интелектуална собственост на Амур Фишинг. Всяко използване на www.amurfishing.com или неговото съдържание, включително копиране, съхранение на това съдържание, освен за Ваше, лично ползване, с нетърговска цел е забранено без нашето разрешение.

Винаги можете да ни намерите на  info@amurfishing.com или на тел: 0887 394 708